За НАС

FILM CASTING BG е кастинг агенция, която е създадена специално за подбор на кадри, за участие във филмови продукции, сериали, телевизионни проекти, рекламни и музикални видео клипове и др.
Конкретната причина за събирането на екипа ни от професионалисти е работата по мащабен НОВ БЪЛГАРСКИ СЕРИАЛ. За нуждите на този национален проект организираме кастинг в няколко кръга в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.
Одобрените кандидати в различните възрастови категории ще получат предложение за епизодично или цялостно участие в този сериал, но също така и в други проекти, които менажираме.
FILM CASTING BG е единствената кастинг агенция, която предлага специфична подготовка, консултиране, PR (ПиАр) и мениджмънт на своите персонажи, като това е напълно безплатно за предварително одобрените кандидатури.

ЕКИП

Екипът ни е събрал едни от най-добрите специалисти в България, свързани със създаването и промотирането на телевизионни, филмови и рекламни продукти.
Професионалистите, с които ще работят одобрените кандидати, са работили и работят с всички големи продуцентски къщи, рекламни агенции, медии, ПиАр компании, режисьори, актьори, водещи и журналисти.
Работим с много на брой и различни като насоченост рекламодатели, както и с държавни институции.